Κριτικές • Γιώργος Νικολάου

  Παρήγγειλα ένα Dsquared Polo στις 1 Ιουνίου κατά τις εργάσιμες ώρες. Αμέσως με ενημέρωσαν με email ότι η παραγγελία μου θα έρθει στην Θεσσαλονίκη στις 2 Ιουνίου. Τέλεια εξυπηρέτηση.

  Γιώργος Νικολάου

  03-06-2017

  5
 • Νίκος

  Αγόρασα ενα τζιν παντελόνι dsquared2 και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο την αγορα,την ποιότητα του προϊόντος και την διαικπεραιωση της παραγγελίας.Την παρέλαβα μεσα σε 1 εργάσιμη ημερα.Συνιστώ το κατάστημα ανεπιφύλακτα!!!

  Νίκος

  22-09-2016

  5
 • Regina Phalange

  Παρήγγειλα τη Δευτέρα πρωί μία τσάντα Dsquared και ταυτόχρονα έστειλα και ένα e-mail που ζητούσα πληροφορίες για το πότε θα την παραλάβω. Αμέσως έλαβα κλήση στο κινητό μου από το κατάστημα όπου με ενημέρωσαν πως το προϊόν θα αποσταλεί την ίδια ημέρα, όπως και έγινε. Μετά από 2-3 ώρες έλαβα ενημέρωση στο e-mail μου ότι η παραγγελία ολοκληρώθηκε και το προϊόν έχει αποσταλεί. Όπως με είχε ενημερώσει το κατάστημα το προϊόν θα ερχόταν την επόμενη ημέρα. Λόγω δικού μου κολλήματος, δεν μπορούσα να βρίσκομαι στην διεύθυνση παράδοσης του προϊόντος και έτσι κάλεσα το κατάστημα για να μου δώσει τα στοιχεία του courier. Η εξυπηρέτηση ήταν και πάλι άμεση. Έλαβα το προϊόν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη καθώς το βρήκα μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Skroutz αλλά και επειδή η τιμή του ήταν καλύτερη ακόμα και από το official κατάστημα του προϊόντος.

  Regina Phalange

  21-09-2016

  5